Terveisiä

rumputunnilta
"Aijan tunneilla on rento ilmapiiri ja samalla siellä harjoitellaan tavoitteellisesti oppilaan taitotaso ja toiveet huomioiden."

drums


Olen Aija Peltola, 28-vuotias jyväskyläläinen. Olen opettanut rumpujensoittoa yksityistunneilla vuodesta 2017 lähtien, syksyyn 2020 asti Helsingissä ja nyt Jyväskylässä. Pidän rumputunteja myös etänä, joten voit osallistua tunneille mistä päin tahansa.

Olen soittanut rumpuja yli yhdeksän vuotta ja opiskelen edelleen aktiivisesti. Omat opiskeluni ovat sisältäneen käytännön rumpujensoittoa ja kappaleiden opettelua, musiikin teorian ja erilaisten tekniikoiden harjoittelua sekä rumpukirjojen opiskelua, sekä esimerkiksi rumpujen äänittämistä, miksaamista, videokuvausta ja editointia. Nämä kaikki opit ja työkalut ovat oppilailla käytössä rumputunneilla. Tavoitteenani on auttaa oppilaitani paitsi paremmiksi rumpaleiksi, myös hyviksi musiikin ystäviksi ja oppilaan toiveiden mukaan myös edellä mainittujen taitojen osaajiksi.

"Modern Drummer" termiä käytetään usein nykyajan rumpalista, jonka uralle on soittotaidon lisäksi tärkeää kerryttää muitakin "oheistaitoja" joilla tuoda omaa osaamistaan esille sekä olla hyödyksi esimerkiksi bändin kanssa soittaessa.

Rumpujensoitto ei katso ikää, minulla on ollut oppilaita päiväkoti-ikäisistä eläkeikään asti. Haluan tarjota rumpujensoitosta kiinnostuneille mahdollisuutta päästä alkuun sekä tarjota jo pidemmälle ehtineille uusia harjoituksia, joiden avulla edetä omaehtoisessa harjoittelussa.

Lue Tasodrumsin toiminnasta lisää Ukko.fi:n viikon kevytyrittäjä-blogista >>
drums

Oppilaat kertovat

"Olen käynyt reilun vuoden Aijan tunneilla, opetus on suunniteltu oppilaan tarpeiden mukaan ja olen edistynyt hyvää tahtia. Suosittelen!"
"On kivaa ku hän ei ole pelkkä opettaja vaan myös kuten kaveri."
"Aijan rumputunneilla on aina mukana soittamisen ilo! Aija kunnioittaa oppilaitaan, hän on aina valmistellut tunnit oppilaan mukaan, tämä on todellinen vahvuus opettajalla."
"Aija on todella mukava ja rento opettaja ja tunneilta lähtee aina iloisin mielin ja innokkaana oppimaan lisää! Opetus on kannustavaa ja omat toiveet otetaan huomioon."