TERVEISIÄ RUMPUTUNNILTA

"Aija on todella mukava ja rento opettaja ja tunneilta lähtee aina iloisin mielin ja innokkaana oppimaan lisää! Opetus on kannustavaa ja omat toiveet otetaan huomioon."

YHTEYSTIEDOT

vuonna

2019

516

rumputuntia

Olen Aija Peltola, 27-vuotias kevytyrittäjä Jyväskylästä.

Olen opettanut rumpujensoittoa Helsingissä tammikuusta 2017 lähtien.


Olen soittanut rumpuja yli kahdeksan vuotta ja opiskelen tietysti edelleen aktiivisesti. Vahvuuteni opettajana on käytännönläheinen tapa lähestyä rumpuja yksilöllisesti oppilaan henkilökohtaisten tavoitteiden mukaisesti.

Sama sapluuna ei sovi kaikille, joten jokaisen oppilaan polku rakennetaan eri tavalla. Tavoitteena rumputunneilla on aina rento tunnelma, selkeä suunnitelma ja paljon onnistumisia.

Rumpujensoitto ei katso ikää, minulla on ollut oppilaita päiväkodista eläkkeelle asti.

Haluan tarjota rumpujensoitosta kiinnostuneille mahdollisuutta päästä alkuun mahdollisimman helposti sekä tarjota jo pidemmälle ehtineille uusia harjoituksia, joiden avulla päästä suunnitelmallisesti eteenpäin. Tässä työkaluina minulla on sekä yksityiset oppitunnit, sekä muut tämän nettisivun tarjoamat osiot. 

Tavoitteenani on tuoda omalta osaltani lisää harrastajia rumpujen pariin ja auttaa aloittelijoita liikkeelle, sillä uudet rumpanalut ovat tälle alalle erittäin tärkeitä!

Lue Tasodrumsin toiminnasta lisää Ukko.fi:n viikon kevytyrittäjä-blogista >>

"Olen käynyt reilun vuoden Aijan tunneilla, opetus on suunniteltu oppilaan tarpeiden mukaan ja olen edistynyt hyvää tahtia. Suosittelen!"

"On kivaa ku hän ei ole pelkkä opettaja vaan myös kuten kaveri."

"Aijan rumputunneilla on aina mukana soittamisen ilo! Aija kunnioittaa oppilaitaan, hän on aina valmistellut tunnit oppilaan mukaan, tämä on todellinen vahvuus opettajalla."

"Aijan tunneilla on rento ilmapiiri ja samalla siellä harjoitellaan tavoitteellisesti oppilaan taitotaso ja toiveet huomioiden."

rumputunnille!