TERVEISIÄ RUMPUTUNNILTA

"Aijan tunneilla on rento ilmapiiri ja samalla siellä harjoitellaan tavoitteellisesti oppilaan taitotaso ja toiveet huomioiden."
rumputunnille

drums


Olen Aija Peltola, 27-vuotias jyväskyläläinen. Olen opettanut rumpujensoittoa yksityistunneilla vuodesta 2017 lähtien, syksyyn 2020 asti Helsingissä ja nyt Jyväskylässä.

Kevään aikana aloitin opettamisen myös netissä vallitsevien olosuhteiden sanelemana, tarjoan tällä hetkellä opetusta myös Zoomin välityksellä minne päin Suomea tahansa!

Olen soittanut rumpuja yli kahdeksan vuotta ja opiskelen edelleen aktiivisesti. Vahvuuteni opettajana on käytännönläheinen tapa lähestyä rumpuja yksilöllisesti oppilaan henkilökohtaisten tavoitteiden mukaisesti. Tavoitteena rumputunneilla on aina rento tunnelma, selkeä suunnitelma ja paljon onnistumisia.

Rumpujensoitto ei katso ikää, minulla on ollut oppilaita päiväkodista eläkeikään asti.

Haluan tarjota rumpujensoitosta kiinnostuneille mahdollisuutta päästä alkuun mahdollisimman helposti sekä tarjota jo pidemmälle ehtineille uusia harjoituksia, joiden avulla päästä suunnitelmallisesti eteenpäin. Tässä työkaluina minulla on sekä yksityiset oppitunnit, sekä muut tämän nettisivun tarjoamat osiot. 

Tavoitteenani on tuoda omalta osaltani lisää harrastajia rumpujen pariin ja auttaa aloittelijoita liikkeelle, sillä uudet rumpalit ovat tälle alalle erittäin tärkeitä!

Lue Tasodrumsin toiminnasta lisää Ukko.fi:n viikon kevytyrittäjä-blogista >>
drums

OPPILAAT KERTOVAT

"Olen käynyt reilun vuoden Aijan tunneilla, opetus on suunniteltu oppilaan tarpeiden mukaan ja olen edistynyt hyvää tahtia. Suosittelen!"
"On kivaa ku hän ei ole pelkkä opettaja vaan myös kuten kaveri."
"Aijan rumputunneilla on aina mukana soittamisen ilo! Aija kunnioittaa oppilaitaan, hän on aina valmistellut tunnit oppilaan mukaan, tämä on todellinen vahvuus opettajalla."
"Aija on todella mukava ja rento opettaja ja tunneilta lähtee aina iloisin mielin ja innokkaana oppimaan lisää! Opetus on kannustavaa ja omat toiveet otetaan huomioon."