Tervetuloa tunneille!

Täytä alle laskutustietosi ja lue huomiot laskutuksessa.

Tunnit maksetaan laskulla etukäteen, montako tuntia haluat laskuun? Yleensä laskutus 2 tai 4 tuntia kerrallaan.
Kiitos!
Error! Mikäli ongelma jatkuu, ota yhteyttä tasodrums@gmail.com

Huomioitavaa laskutuksessa

Tuntihinta 34 € / 60 min (sis. ALV 24%)
Ensimmäinen lasku lähetetään ensimmäisen maksetun tunnin jälkeen. Seuraavat laskut lähetetään, kun menossa olevan laskun viimeinen tunti on pidetty. Yhden laskun tuntimäärä sovitaan asiakkaan kanssa.
Lasku lähetetään asiakkaan sähköpostiin.
Laskulla on 14 päivää maksuaikaa. Erääntyneen laskun jälkeen tunteja ei pidetä, ennen kuin lasku on maksettu. UKKO.fi huolehtii maksunvalvonnasta, maksumuistutuksista, sekä tarvittaessa perinnästä.
Peruutusmaksuja ei ole, toivotaan kuitenkin mahdollisimman aikaista ilmoittamista peruutuksista. Toistuvista samana päivänä perutuista tunneista maksetaan täysi tuntihinta.
Tunnit on maksettu laskulla etukäteen, tunnin peruuntuminen tarkoittaa laskutuskauden siirtymistä kyseisen ajan verran eteenpäin.
Vastuu maksujen ja laskujen paikkansapitävyydestä on palveluntarjoajalla.

Ota mukaan tunneille

Tarvitset tunneille omat kuulokkeet. Mitä paremmin kuulokkeet eristävät ääntä, sitä hiljemmalle metronomin ja musiikin voi laittaa ja säästät korviasi. Kuulokkeissa on oltava piuha, jotta saamme molemmat kuunneltua musiikkia samaan aikaan jakajan avulla. Kuulokkeet eivät ole välttämättömät heti ensimmäisille tunneille, kuulosuojaimia saa käyttöön siksi aikaa.
Vaihtoehto1: Kuppikuulokkeet

Tavalliset pelikuulokkeet tai muut ääntä vaimentavat kuulokkeet

Vaihtoehto 2: Nappikuulokkeet

Mitkä tahansa nappikuulokkeet kelpaavat, kunhan niissä on kuminen korvaosa eristämässä ääntä.