OPISKELE RUMPUJENSOITTOA ETÄNÄ

Ilmoittaudu mukaan online-rumputunneille ja voit harjoitella rumpujensoittoa siellä, missä sinulle parhaiten sopii!

ilmoittaudu

Rumputunteja Zoomin välityksellä

Haluatko oppia soittamaan rumpuja, mutta alueellasi ei ole sinulle sopivaa rumpuopettajaa?

Opiskele rumpujensoittoa etänä omasta kodistasi tai harjoitushuoneeltasi! Käytettävissä olevat ohjelmat ovat Zoom ja Skype. Lue alta, mitä tarvitset online-rumputunnille.

Etätunnit 28 e / 60 min

Ensimmäinen tunti on ilmainen, tunnille on varattu aikaa laitteiden asennukseen ja säätöihin sekä tutustumiseen.

ONLINE-OPETUKSEN HYÖDYT

EI TARVITSE MATKUSTAA, VOIT ASUA MISSÄ PÄIN TAHANSA

Tunneille on helppo saapua, kun ei tarvitse välttämättä edes poistua kotoa! Vaikka omalla paikkakunnallasi ei olisi sinulle sopivaa opettajaa, zoom-tunneille voit osallistua mistä vain.

SAAT OMAN TUNTISUUNNITELMAN

Henkilökohtainen tuntisuunnitelma pitää huolen, että opit jokaisen soittovaiheen kannalta oleellisia taitoja, mutta myös omia toiveitasi. Opit siis tärkeitä asioita ja saat harjoitella sitä, minkä oppimisesta voit olla ylpeä.

VOIT SOITTAA OMILLA VÄLINEILLÄSI

Saat harjoitella rumpujensoittoa tutuilla välineilläsi, saat neuvoa myös tavaroiden hankintaan, asetteluun ja muihin kysymyksiin, joita sinulla on omien rumputavaroidesi suhteen

SAAT MATERIAALIT KÄTEVÄSTI KÄYTTÖÖSI

Saat oman treenipäiväkirjan ja kaiken tarvittavan materiaalin suoraan haluamaasi pilvipalveluun, josta ne ovat katsottavissa kaikilla laitteilla, tulostettavissa ja aina tallessa.

Mitä tarvitset rumpujensoiton etäopiskeluun?


Olet päässyt tälle sivustolle, joten sinulla todennäköisesti on jo käytössäsi tietokone/puhelin sekä internetyhteys.

Tarvitset näiden lisäksi vielä video, -sekä ääniyhteyden, joten varmistathan, että tietokoneen tai puhelimen kamera ja mikrofoni toimivat tai liitä ulkoinen kamera ja mikrofoni.

Online - tunnit käydään Zoom- sovelluksen välityksellä. Jos Zoomin asentaminen ei onnistu tai video-, ja ääniyhteys ei toimi, tunti voidaan pitää myös Skypen välityksellä.


Akustinen rumpusetti on äänekäs instrumentti, jonka takia rumpusettiopetus ei tällä hetkellä ole mahdollista etäopetuksena. Mikäli sinulla on sähkörummut, myös settiharjoitusten opiskelu onnistuu. Järjestelmä akustisen rumpusetin opettamiseen etänä on suunnitteilla.

Sitä ennen, tarvitset joko harjoituspädin,periaatteessa minkä vain alustan, johon voit soittaa:
- Evans Realfeel
- Meinl harjoituspädi
- Tai mikä vain vastaava harjoitusalusta. Voit soittaa myös sähkörumpusetillä tai akustisen setin virvelin päälle asetetun harjoituspädin kanssa.

Sekä rumpukapulat


Jotta saat oppitunneilta materiaaleja myös itsellesi, järkevintä on avata yhteinen kansio esimerkiksi Onedriveen, Google Driveen tai Dropboxiin, jolloin sekä sinulla että minulla on pääsy samoihin tiedostoihin.

Ilmoittaudu online-rumputunneille

Lisää numerosi, jos haluat asennusapua puhelimitse

Minkä ikäinen olet, kauanko olet soittanut rumpuja? Onko sinulla akustinen rumpusetti, sähkörumpusetti tai harjoituspädi?

Kiitos kiinnostuksestasi online - rumputunteja kohtaan! Olen sinuun yhteydesä pikimmiten.

Valmistaudu ensimmäiselle tunnillesi allaolevien ohjeiden avulla.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Esimerkkisetti etätunneille

Vater Fusion Drum Stick Hickory Wood

lue lisää

Meinl MPP-12 12" Practice Pad

lue lisää

Tama HS80W Snare Stand

lue lisää

DW "Go Anywhere" Practice Kit

lue lisää

DW Pedaali

lue lisää

Sähkörumpusetti

lue lisää

Valmistaudu opetukseen

Voit valmistautua ensimmäiseen tuntiin etukäteen seuraavia ohjeita seuraamalla. Jos et halua asentaa ohjelmia yksin ja olet epävarma asettelusta, nämä voi hoitaa myös yhdessä ensimmäisen tunnin aikana.

Tärkeintä on, että saat ääni-ja videoyhteydet toimimaan. Näitä voit testata Zoom-sovelluksessa omatoimisesti "aloittamalla meetingin" itsesi kanssa sen jälkeen, kun olet asentanut sovelluksen puhelimeen tai tietokoneeseen.

1. laitteiston asennus


1. Laita tietokone tai puhelin pöydälle tai telineeseen siten, että istuessasi penkillä / rumpusetillä ja yläkroppasi mahtuu kuvaan.

2. Asenna Zoom- ohjelmisto ilmaiseksi tietokoneelle tai puhelimeen. (App Store) Ohjelman asennus ei ole välttämätöntä, mutta asennettuasi voit testata, että kamera ja mikrofoni toimivat ennen tunnin alkua. Voit käyttää tietokoneen kameraa sekä kuulokkeiden mikrofonia, mikäli kuulokkeissa on mikrofoni. Voit luoda Zoom-tilin, mutta se ei ole pakollista, voit myös saada sähköpostiisi kutsun erikseen jokaiselle rumputunnille.

2.2 Jos Zoom- ohjelmisto ei toimi, voit asentaa myös Skypen tietokoneelle tai puhelimeen (App Store) ja tunti voidaan pitää sen kautta.

3. Katso, että laitteessasi on riittävästi akkua tai se on kytketty verkkovirtaan ennen tunnin alkua.

Älä huoli, jos kaikkien laitteiden asentaminen ei onnistunut ennen tunnin alkua. Voimme katsoa kaiken toimimaan yhdessä ensimmäisen tunnin aikana, joka on veloitukseton ja siihen on varattu aikaa asettelulle.

2. SETTI / harjoituspädi ja kapulat valmiiksi


1. Mikäli olet sähkörumpusetillä, aseta kamera mahdollisuuksien mukaan siten, että kamera on oikealla tai vasemmalla puolellasi. Jos olet harjoituspädilä, kamera voi olla myös kohtisuoraan sinua päin

2. Jos sinulla ei ole rumpusettiä, paras yhdistelmä on virveliteline, harjoituspädi ja rumpupenkki. Jos sinulla ei ole näitä, voit soittaa myös tavallisella penkillä sille alustalle, joka sinulla on olemassa. Pyri asettelemaan pädi siten, että olet kohtisuoraan tai etuviistossa kameraan päin.

3. Jos haluat osallistua tunnille sähkörummuilla, sähkörumpujen ei tarvitse olla päällä. Akustisessa setissä toivon, että sinulla on harjoituspädi virvelin päällä, koska akustisen setin kovaäänisyyden vuoksi etäopetus akustisen rumpusetin kanssa ei tällä hetkellä ole Tasodrumsilla mahdollista.

3. materiaalien tallennus ja laskutus


1. Voit käyttää tavallista paperia, vihkoa ja kynää, tietokonetta tai puhelimen muistiinpanoja. Tärkeintä on, että sinulla on joku paikka, jonne voit nopeasti kirjoittaa ylös jotain jos sille on tarve.

2. Ensimmäisen tunnin jälkeen luodaan kansio sinulle parhaiten sopivalle pilvialustalle (OneDrive, Google Drive tai Dropbox) Tähän kansioon tulet saamaan oman treenipäiväkirjan, tunneilla tarvittavia materiaaleja sekä muita tiedostoja rumputuntien tueksi.

LASKUTUS
Ensimmäinen tunti on ilmainen. Mikäli haluat jatkaa online-tunneilla, pyydän sinua täyttämään laskutustietosi ennen ensimmäistä maksettua tuntia.

Ensimmäinen lasku lähetetään ensimmäisen maksullisen tunnin jälkeen, tunnit maksetaan etukäteen joko 2, 4, tai useamman tunnin jaksoissa. Laskutuksen, maksuvalvonnan ja tarvittaessa perinnän hoitaa Ukko.fi.

ilmoittaudu