TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietojen käsittely ja säilytys

Tasodrums ei ole rekisteröity yritys, vaan palvelu tapahtuu Ukko.fi:n laskutuspalvelun kautta kevytyrittäjyytenä. Tasodrumsin toiminta on ALV-alaista (24%) ja kaikki toiminta tehdään Suomen lainsäädäntöä noudattaen.

Henkilötietojen suojaaminen on tärkeää ja se otetaan huomioon Tasodrumsin toiminnassa. Yhteystietoja sekä henkilötietoja kerätään ja käsitellään henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Henkilötietoja kerätään ainoastaan henkilöltä itseltään hänen oma-aloitteisen yhteydenottonsa jälkeen. Kerättyjä tietoja tallennetaan henkilön suostumuksen mukaisesti myöhempää yhteydenpitoa varten koskien soitonopetusta tai siihen liittyviä aiheita.

Kaikki kerätyt tiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä ja vahingossa tai luvattomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta tai muulta käsittelyltä.

Henkilötietoja ei käsitellä jälkimarkkinointia varten, eikä yhteydenotto johda markkinointiviesteihin tai muihin yhteydenottoihin, ellei henkilö ole oma-aloitteisesti tilannut uutiskirjettä sivuston alalaidasta.

Henkilökohtaisia tietoja säilytetään vain tarvittavan ajan, jotta voidaan toteuttaa tässä selosteessa määritellyt käyttötarkoitukset. Tämän lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin, jos se on tarpeen muiden laissa asetettujen velvollisuuksien toteuttamiseksi ja toteuttamisen näyttämiseksi.

Henkilö voi pyytää itse tietojensa poistamista osoitteesta tasodrums@gmail.com. Tasodrums voi käyttää tallennettuja tietoja kolmansien osapuolten kanssa esimerkiksi markkinoinnin ja maksunvälityksen tarpeisiin liittyen. Näitä ovat esimerkiski myöhemmin selosteessa mainitut eväste- sekä analytiikkapalveluihin liittyvät osapuolet, sekä Ukko.fi:n laskutuspalvelu.

Käyttäjän oikeudet

Tasodrums- asiakkaalla on oikeus:
Saada pääsy itseään koskeviin henkilötietoihin ja saada jäljennös järjestelmään tallennetuista henkilötiedoista.
Pyytää itseä koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista.
Tietyin edellytyksin pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä.

Mihin tallennettuja tietoja käytetään?

Tallennettuja tietoja käytetään:
Asiakkuuden ylläpitämiseen
Palveluidemme kehittämiseen ja parantamiseen
Väärinkäytösten estämiseen
Asiakaspalvelun tarjoamiseen ja sen parantamiseen

Evästeiden käyttö

Kotisivut käyttävät evästeitä. Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen ja kotisivujen parantamiseksi, sekä selvittääksemme, mitkä kotisivujen sisällöt ovat käyttäjille mielenkiintoisimpia.

Käytetyt evästeet ovat Webflown oma analytiikka, Hubspot, Google Analytics-, ja Hotjar -evästeet (jotka keräävät tietoa vierailuista sivustolla), Google Search Console, joka kerää dataa sivustosta Googlen näkökulmasta, esimerkiksi suositut hakulausekkeet, klikkausprosentit, sekä keskimääräinen sijainti hakutuloksissa, sekä Facebook-eväste (seurantakoodi, joka kerää tietoa käyttäjän käyttäytymisestä kotisivuilla, jonka avulla mainontaa voidaan kohdentaa Facebookissa ja Instagramissa)

Käyttämällä kotisivuja hyväksyt evästeiden käytön. Kaikki kerätty tieto on nimetöntä, eikä verkossa suoritettuja toimintoja voida sen avulla liittää tiettyyn henkilöön. Internetselaimet hyväksyvät usein evästeet automaattisesti.

Selaimen asetuksia voi muokata ja siten poistaa evästeet käytöstä.Internet Explorer: Tools > Internet Options > Privacy > valitse "Block all cookies"Firefox: Tools > Options > Privacy & Security > History > muokkaa asetuksia

Chrome: Settings > More > Advanced > kohdassa "Privacy and security" valitse Content settings > Cookies > muokkaa asetuksia

Mikäli kiellät evästeiden käytön, kaikki verkkosivustot eivät välttämättä toimi kunnolla.

Affiliate-markkinointi

Tasodrums on Thomannin linkkipartneri. Verkkosivustolla käytetään pienissä määrin linkkejä, jotka ohjaavat linkkipartnerilinkin kautta Thomannin verkkokauppaan. Ostokset, jotka tehdään näiden linkkien kautta Tasodrums saa pienen komission. Tämä ei nosta tuotteiden hintoja eikä vaikuta ostoprosessiin, ostamalla tuotteita linkkien kautta autat pitämään valot päällä, joten kiitos avustasi!

Käyttäjän vastuu

Tasodrums- oppilaat saavat käyttöönsä salasanan, joka oikeuttaa heille pääsyn sivuston osioon, joka ei ole toiminnan ulkopuolisten käytössä. Tämä salasana on jokaisella oppilaalla sama, mutta annettu henkilökohtaiseen käyttöön. Salasanaa ei tule luovuttaa ulkopuolisille.

Epäselvissä tilanteissa voit olla suoraan yhteydessä tasodrums@gmail.com