Yksityiset rumputunnit Jyväskylässä

Rumputunneilla kehityt ohjatusti ja suunnitelmallisesti. Drum lessons available also in English!

Käytännönläheistä rumpuopetusta

Nosta rumpujensoittosi seuraavalle tasolle

CalenderChatBook

Näillä tunneilla saat aikatauluihisi sopivan tuntirutiinin, henkilökohtaisen tuntisuunnitelman ja paljon onnistumisia.

Mitä voit odottaa rumputunneilta

Haluatko kehittää koordinaatiotasi tai tai tarjota lapsellesi luovaa harrastusta? Haluatko soittaa rumpuja musisoinnin ilosta tai jonkin toisen soittimen ohella? Onko toiveenasi herätellä teiniaikojen vanha harrastus uudelleen käyntiin tai treenata tosissaan tullaksesi paremmaksi rumpaliksi?

Kaikista paras lopputulos on kehittyvä ja ennen kaikkea tyytyväinen oppilas. Näillä tunneilla voit olla varma, että sinä ja sinun edistymisesi ovat 100 %:sti tärkein asia.

Rumputunnit 34 € / 60 min (sis. ALV 24%)

"Aija on todella mukava ja rento opettaja ja tunneilta lähtee aina iloisin mielin ja innokkaana oppimaan lisää! Opetus on kannustavaa ja omat toiveet otetaan huomioon."

"Olen käynyt reilun vuoden Aijan tunneilla, opetus on suunniteltu oppilaan tarpeiden mukaan ja olen edistynyt hyvää tahtia!"

Kehity paremmaksi yksi taso kerrallaan

Vuosien saatossa hiottu ja jatkuvasti kehittyvä opetusrunko takaa, että samalla, kun saat oppia juuri sitä mitä toivot oppivasi, opit myös sen, mikä auttaa sinua eteenpäin, haastaa sinua sekä avaa sinulle uusia ovia.

Scheduling Image

Konkreettiset ravoitteet

1/16-triolit
Right Vector

Haastetta ja onnistumista

140 BPM
Right Vector

Monipuoliset materiaalit

Video x
Right Arrow

Omat tavoitteesi = oma polkusi

Sama sisältö ja sama opetus eivät sovi kaikille. Näillä tunneilla et harjoittele asioita A->Z vain koska näin se on ennenkin tehty. Täällä saat osallistua aktiivisesti oman opetuksesi suunnitteluun ja toteutukseen.

Tekniikka x Teoria x Musiikki

Parhaan lopputuloksen saa harjoittelemalla teknisiä taitoja, opiskelemalla teoriaa sekä viemällä opittu käytännön tilanteisiin joko play-along soitossa tai oman bändin rumpuosioiden kirjoittamiseen.

Scheduling Image
Scheduling Image

Opettajasta

Olen Aija Peltola, 31-vuotias jyväskyläläinen. Olen pitänyt rumputunteja vuodesta 2017 lähtien. Olen soittanut pian 10 vuotta ja opiskelen edelleen aktiivisesti. Tasodrumsin kautta olen saanut auttaa päiväkoti-ikäisistä eläkeikään ehtineitä rumpalinalkuja ja intermediate-tason soittajia eteenpäin matkallaan.

Lue lisää Ukko.fi:n Kevytyrittäjä - blogista >>

Käytännönläheistä rumpujensoiton opiskelua

Tulet oppimaan lukuisia hyödyllisiä konsepteja, joiden tavoitteena on kehittää sekä teknistä osaamistasi että musikaalisuuttasi. Tulet oppimaan mitä soittaa, miten soittaa ja miksi.

ota yhteyttäAvaa harjoitus (GrooveScribe)