Yksityiset rumputunnit Jyväskylässä

Rumputunneilla kehityt ohjatusti ja suunnitelmallisesti. Kerro toiveesi ja aloitetaan! Drumlessons available also in english, on-site or remote. Ask more: tasodrums@gmail.com

Käytännönläheistä rumpupetusta

Nosta rumpujensoittosi seuraavalle tasolle

CalenderChatBook

Näillä tunneilla saat aikatauluihisi sopivan tuntirutiinin, henkilökohtaisen tuntisuunnitelman ja paljon onnistumisia. Tuntiaikoja vapaana erityisesti arkisin ennen klo 16, kysy lisää!

Tervetuloa tunneille

Haluatko kehittää koordinaatiotasi tai keskittymiskykyäsi tai tarjota lapsellesi luovaa harrastusta? Oletko musiikkiluokalla tai -lukiossa? Haluatko soittaa rumpuja musisoinnin ilosta tai jonkin toisen soittimen ohella? Onko toiveenasi herätellä teiniaikojen vanha harrastus uudelleen käyntiin?

Rumputunnit 33 € / 60 min (sis. ALV 24%)

"Aija on todella mukava ja rento opettaja ja tunneilta lähtee aina iloisin mielin ja innokkaana oppimaan lisää! Opetus on kannustavaa ja omat toiveet otetaan huomioon."

"Olen käynyt reilun vuoden Aijan tunneilla, opetus on suunniteltu oppilaan tarpeiden mukaan ja olen edistynyt hyvää tahtia!"

Opettajasta

Olen Aija Peltola, 29-vuotias jyväskyläläinen. Olen pitänyt rumputunteja vuodesta 2017 lähtien. Olen soittanut pian 10 vuotta ja opiskelen edelleen aktiivisesti. Tasodrumsin kautta olen saanut auttaa päiväkoti-ikäisistä eläkeikään ehtineitä rumpalinalkuja ja intermediate-tason soittajia eteenpäin matkallaan.

Lue lisää Ukko.fi:n Kevytyrittäjä - blogista >>

Scheduling Image

Marraskuun tavoitteet

1/16-triolit
Right Vector

Hi-hat pedaalivariaatiot

100 BPM
Right Vector

Aksentit & haamulyönnit

Sivut y-X
Right Arrow

Kehity kohti omia tavoitteitasi

Syitä rumputuntien aloittamiseen on monia, joten myös toteutus voidaan räätälöidä vastaamaan tavoitteitasi. Omat toiveesi ohjaavat sitä, mitä tunneilla harjoitellaan.

Tekniikka x Teoria x Musiikki

Parhaan lopputuloksen saa harjoittelemalla teknisiä taitoja, opiskelemalla teoriaa sekä viemällä opittu käytännön tilanteisiin joko play-along soitossa tai oman bändin rumpuosioiden kirjoittamiseen.

Scheduling Image

Mitä rumputunneilla opiskellaan

Paras tuntisuunnitelma on yhdistelmä asioita, jotka sinun on tärkeä osata, sekä asioita, jotka haluat osata.

ota yhteyttäAvaa harjoitus (GrooveScribe)